Foto: TT

Sköt mot lägenhet med barn

MALMÖ Polisen söker vittnen till händelsen.

En okänd gärningsperson sköt under natten in i en lägenhet på Ramels väg på Rosengård. I lägenheten befann sig två vuxna och tre barn som är uppsatta som målsägande i ärendet, som rubriceras initialt som försök till mord.
– Platsen har varit avspärrad under natten och det har gjorts en brottsplatsundersökning där det gjorts en del fynd. Dessa kommer att skickas till analys för att se om vi kan hitta några spår, säger Katarina Rusin, presstalesperson på Skånepolisen.

Larmet kom strax efter klockan 03 natten mot lördagen. Ingen av personerna i lägenheten kom till fysisk skada, och ingen är heller uppsatt som misstänkt.
– Vi söker vittnen som kan ha sett något. Med tanke på platsen, med många lägenheter i närområdet kan det absolut vara fler som sett detta, säger Rusin.

Dagens fråga

Det finns tyvärr inga omröstningar för tillfället.