Husbrand kan ha varit anlagd

KLAGSTORP

Den omfattande branden som utbröt i en villa på Källstorpsvägen utanför Klagstorp i lördags utreds nu av polisen som en mordbrand. Det inte finns någon känd orsak till hur den våldsamma branden startat.
Räddningstjänsten arbetade många timmar med släckningen efter att larmet som kom klockan 14.45.
När räddningstjänsten kom till platsen var villan övertänd. Ingen person befann sig i huset som låg i anslutning till en mindre fastighet som gick att rädda till skillnad från det stora huset som räddningstjänsten tvingades låta brinna ner till grunden
Räddningstjänsten i Trelleborg fick hjälp av styrkor från Klagstorp och Anderslöv tillsammans med tankbilar från Skurup och Svedala som såg till att branden inte spreds till ett sädesfält och skogen som låg nära huset som tillhör en 70-åring.

Dagens fråga

Tar sig Sverige till EM i fotboll?

  • Ja (61%, 262 Röster)
  • Nej (39%, 170 Röster)

Antal röster: 432

Loading ... Loading ...