Markus Rosenberg. Foto: Andreas Hillergren/TT/arkiv

Rosenberg tillbaka i Malmö FF

FOTBOLL Både Markus Rosenberg och Eric Larsson är tillbaka i truppen då allsvenska serieledaren Malmö FF på söndagen möter IK Sirius på hemmaplan.
Dessutom är nyförvärvet Jonas Knudsen uttagen.

Malmö FF:s 20-mannatrupp mot IK Sirius
Målvakter: Johan Dahlin, Dusan Melicharek. Utespelare: Eric Larsson, Jonas Knudsen, Behrang Safari, Sören Rieks, Oscar Lewicki, Fouad Bachirou, Markus Rosenberg (lk), Guillermo Molins Palmeiro, Anders Bleg Christiansen, Rasmus Bengtsson, Romain Gall, Erdal Rakip, Bonke Innocent, Marcus Antonsson, Lasse Ladegaard Nielsen, Franz Brorsson, Jo Inge Berget, Tim Prica. OBS! Två spelare kommer att plockas före matchstart.
Indisponibla: Arnor Ingvi Traustason (långtidsskadad).

Bara tre dagar 4-0-triumfen mot Ballymena United, som gav avancemang till andra kvalomgången i Europa League, är det dags igen.
– Stämningen är bra, spelarna får matcher. Vi roterar och får bra resultat. Det är inte alltid lätt men det är vad vi behöver göra när vi har en så intensivt period, säger tränare Uwe Rösler till klubbens hemsida.
– Första omgången av Europaspelet är färdigspelad vilket jag är glad för, och på sättet vi gjorde det. I morgon är det fokus på Allsvenskan och målet är tydligt, vi vill vinna matchen.
Lagkaptenen Markus Rosenberg, som missade matchen på Nordirland på grund av en låsning i ryggen, är åter tillgänglig för spel. Samma sak gäller Eric Larsson som var sjuk i torsdags.

Malmö FF:s 20-mannatrupp mot IK Sirius
Målvakter: Johan Dahlin, Dusan Melicharek. Utespelare: Eric Larsson, Jonas Knudsen, Behrang Safari, Sören Rieks, Oscar Lewicki, Fouad Bachirou, Markus Rosenberg (lk), Guillermo Molins Palmeiro, Anders Bleg Christiansen, Rasmus Bengtsson, Romain Gall, Erdal Rakip, Bonke Innocent, Marcus Antonsson, Lasse Ladegaard Nielsen, Franz Brorsson, Jo Inge Berget, Tim Prica. OBS! Två spelare kommer att plockas före matchstart.
Indisponibla: Arnor Ingvi Traustason (långtidsskadad).

Sportresultat

Sport i dag