Michalis Bogdanos med sin Susanna Palm hjälps åt att driva den populära matvagnen. Foto: Natalie Radlovacki
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Michalis grekiska mat lockar massa gäster varje dag.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Stamgästerna Bambi Parkosidis och Lalla Andersson.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Michalis Bogdanos visar upp en nyckelingrediens till flera av maträtterna: Oregano som handplockats av hans far i Grekland.

Från Grekland till Höör – de gör kulinarisk succé

Höör Michalis grekiska mat har sedan de öppnade för cirka två månader sedan varit snackisen på stan (eller rättare sagt på Facebook).
Skånskan besökte den så kallade tzatsikikungen för att höra om hemligheten till succén.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Har du tagit in trädgårdsmöblerna?

Loading ... Loading ...