Joel Lindqvist med ett ur­val pra­liner som han ock­så lär ut hur man till­ver­kar. Foto: Da­ja­na Kovacevic
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Joel Lindqvist ger tar­te­letterna en sis­ta touch med ga­sol­brän­na­ren.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
På tra­fik­tunga Ami­rals­ga­tan ligger Mat och Cho­klad­stu­dion som Joel Lindqvist driver.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Joel Lindqvist tävlar i höst i Årets kon­di­tor – och han siktar på se­ger.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
När han drömmer om fram­tiden står bland an­nat ett glas­stäl­le på öns­ke­lis­tan.

Pro­gram­me­ra­ren som blev des­sert­mäs­ta­re

Soc­ker­ba­ga­re. Som ung valde han att sadla om och lämna it-branschen. Ef­ter flera år i krog­svängen har han vunnit Des­sert­mäs­ta­rna och öppnat eget med stora fram­gångar. Men Joel Lindqvist räds inte nya ut­ma­ningar. Nästa mål är att ta hem se­gern i Årets kon­di­tor.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg