Knudsen debuterade

FOTBOLL MFF tappade en tidig 2-0-ledning till förlust med 2-4 i söndagens extrainsatta träningsmatch mot danska superligalaget Lyngby BK.

Det purfärska nyförvärvet från Danmark, Jonas Knudsen, gjorde sin MFF-debut och spelade matchens alla 90 minuter.
– Tråkigt att vi inte vinner, vi spelar alltid för att vinna. Men personligen känns det bra, vi spelade riktigt bra i första halvlek. Det känns bra att ha en match i benen, fitnessmässigt känner jag mig i fin form. Med lite fler träningspass med laget kommer samspelet byggas upp, det handlar om små kommunikationer på plan. Jag har bara tränat fem-sex gånger med laget så det kommer, uppger Knudsen på MFF:s hemsida.
Tränaren Uwe Rösler var nöjd med vad han fick se av Knudsen:
– Jonas startade matchen fantastiskt bra, pressade och styrde laget.
Rösler var överlag nöjd och belåten, förlusten till trots:
– Både jag och spelarna fick ut mycket av matchen idag, resultatet var inte det viktigaste. Jag är glad att vi fick den här matchträningen. Det är kul att se spelare som är tillbaka från skador.
Redan efter fem minuter hade MFF ledningen med 2-0 efter mål av Guillermo Molins och Romain Gall Efter 2-1 i paus vände danskarna på steken i den andra halvleken. MFF roterade friskt bland spelarna och gjorde fem byten i den andra halvleken. Lasse Nielsen var tillbaka på planen efter en tids skadefrånvaro.

Sportresultat

Sport i dag