Klara Fjordar. Foto: Privat

Malmö FBC värvar dansk landslagstjej

INNEBANDY Malmö FBC har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv.

Från Danmark hämtas Klara Fjordar (född 1998), som beskrivs som en stark närkampsspelare med många offensiva verktyg. I våras sköt Klara, som spelat 26 landskamper för Danmark sitt Copenhagen FC till ligaguld.
Hennes innebandyfostran kommer från Schweiz.
– I tre år har vi följt Klaras framfart i Danmark och nu kände vi att det var tid för att vi verkligen vill testa henne i vår miljö. Att det var en duktig innebandyspelare visste vi men blev än mer positiva efter några träningar. Målmedveten, stark i närkampsspelet, vass skytt och duktig på att ta sig in på mål. Klara har verkligen visat att hon har alla förutsättningar för att slå igenom och blir en viktig kugge för oss, påstår klubbchefen Mikael Jeppsson i ett pressmeddelande.

Sportresultat

Sport i dag