Försvunnen Sjöbokvinna hittad

Sjöbo Den kvinna som försvann från sitt vårdboende under onsdagskvällen hittades strax före klockan 20 på torsdagen.

– Kvinnan anträffades klockan 19.51 i de norra delarna av Sjöbo och verkar må bra. Hon har inte behövt åka ambulans till sjukhuset, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

Det var på onsdagskvällen som den äldre kvinnan försvann från sitt vårdboende i Sjöbo. Ett intensivt sökningsarbete pågick under kvällen och torsdagen både i och utanför Sjöbo kommun. Flera polis- och hundpatruller har sökt efter kvinnan och under torsdagen kallades militären in. Även Missing People hjälpte till med sökandet efter kvinnan.

Strax före klockan 20 på torsdagen kunde polisen meddela att den försvunna kvinnan anträffats i Sjöbo tätort och hon ska efter omständigheterna må bra.

 

 

Dagens fråga

Längtar du till jul?

Loading ... Loading ...