E6 avstängd i norrgående riktning vid Alnarp efter krock

Lomma Det är just nu stora trafikstörningar på E6 mellan trafikplats Alnarp och trafikplats Lomma i norrgående riktning.
Vid 17.30 uppger Trafikverket att ett körfält är öppet, men det är begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen.

Enligt larmet ska det vara en singelolycka där en personbil har kört rakt in i mitträcket.

Räddningstjänst, ambulans och polis  har åkt till platsen för närmare kontroll. När Räddningstjänsten anländer visar det sig att det är två personbilar som har kolliderat. Enligt tidiga uppgifter ska ett fordon stå på tvären över vänsterfilen och vägen är delvis blockerad. Fyra personer är involverade i olyckan, men det finns inga uppgifter om att någon av dessa är fysiskt skadade.

Enligt polis är E6 i norrgående körbana är helt avstängd under räddningsarbetet. Trafiken leds om via Kronetorp och vidare ut på E22. Trafikanter uppmanas välja annan väg om möjligt på grund av snabbt växande kö.

Larmet kom in klockan 16.19. Enligt Trafikverket beräknas vägen vara fullt framkomlig först vid 18-tiden.

Senaste nytt omLund

Dagens fråga

Kan du prata fler språk än svenska?

Loading ... Loading ...