Pär-Ola Jansson, MaskinGruppen AB och Björn Ekdahl, Wallins Traktor AB.

Maskingruppen och Wallins satsar ihop

På landet

MaskinGruppen och Wallins Traktor gör en gemensam satsning i Eslöv. De båda Massey Ferguson-återförsäljarna flyttar ur sina befintliga lokaler i Eslöv och Hörby och flyttar in i gemensamma lokaler i Eslöv.
– Vi ser stora synergieffekter med ett samarbete, både på kort och lång sikt säger Björn Ekdahl, VD och ägare av Wallins Traktor AB.
Den nya fastigheten ligger på Åkerigatan 8 i Eslöv – där Kullenbergs för flera år sedan bedrev sin verksamhet i Eslöv. Med stor modern verkstad och högre gemensam kapacitet vill man skapa bättre förutsättningar för personal och kunder.
– Tillsammans skapar vi förutsättningar för en långsiktig satsning i regionen som kan svara upp mot de krav som ställs på oss som återförsäljare med tillgänglighet och kunskap, säger Pär-Ola Jansson på MaskinGruppen AB.
Wallins Traktors anläggning i Hörby kommer att drivas vidare och avvecklas över tid, men först när servicen är säkerställd i området. MaskinGruppen i Eslöv flyttar under sommarmånaderna över till nya adressen i Eslöv. Officiell invigning är planerad till efter sommaren.

Dagens fråga

Sverige är borta ur medaljstriden i handbolls-EM, kommer du att följa Sveriges sista matcher ändå?

Loading ... Loading ...