Vittne såg tjuv göra inbrott

höör

I tisdags eftermiddag klockan 13 blev en person vittne till hur en tjuv först bröt sig in i ett garage och sedan ett cykelförråd på Järnvägsgatan. Tjuven tog då en cykel i förrådet och cyklade iväg från platsen men kunde snart gripas av en polispatrull på Flygarevägen. Polisen tittar nu på om man kan knyta den gripne 35-åringen till ett inbrott i ett källarförråd i stationsområdet klockan 12.55. Dessutom utesluter man inte koppling till en stöld på Ringsjöskolan på tisdagsförmiddagen. Klockan 11.36 upptäckte skolpersonal att en ryggsäck stulits och att någon orsakat skador på dörren till ett grupprum.

Dagens fråga

Påverkas du av tågstoppet i Hässleholm?

  • Nej (74%, 411 Röster)
  • Ja (26%, 145 Röster)

Antal röster: 556

Loading ... Loading ...

Webbkryss