16-åring förföljd av bil

KLÅGERUP

När en 16-årig tjej vid lunchtid på måndagen promenerade längs Tejarpsvägen i Klågerup i riktning mot Malmövägen dök plötsligt en bil upp vid hennes sida. Bilen kördes av en man som frågade var hon skulle och om hon ville hoppa in i bilen.
Flickan ignorerade mannen och fortsatte att promenera söder ut men bilen fortsatte följa efter och stannade vid busshållplatsen där också flickan stannade. När bussen kom tvingades bilen att köra i väg.
Enligt flickans mamma som polisanmält händelsen ska bilen vara silverfärgad, mannen uppges vara i 45-årsåldern, ha skägg och han hade vid tillfället en röd keps på sig.
– Det här är inget vi fått in några liknande anmälningar om i närtid i varken Svedala, Vellinge eller Trelleborgs kommuner, säger Jörgen Sjåstad, kommunpolis i Vellinge. Han menar att det inte finns någon anledning till oro

Dagens fråga

Malmö FF hänger på AIK i guldstriden. Tar MFF guld i år?

Loading ... Loading ...

Webbkryss