Goran Ivanisevic är klar för Svaneholm Open i Skurup. Foto: TT/ARKIV

Cash missar tennisfesten – Ivanisevic ersätter

Tennis Pat Cash har fått förhinder och kommer inte till spel i Svaneholm Open. Men ersättaren är redan klar – Goran Ivanisevic.

– Det är otroligt kul och spännande att kunna presentera Goran som ersättare till Pat Cash. Goran är en otroligt duktig spelare och en fantastisk personlighet. Han är dessutom ännu mer känd för den stora skandinaviska publiken, säger Mårten Hedlund, tournament director, i ett pressmeddelande.
Den hårdservande kroaten vann en Grand Slam-titel under karriären (Wimbledon 2001) och var som bäst rankad tvåa i värden 1994.
Lagtävlingen i Skurup avgörs på Svaneholms slott 26-20 juni. Deltagande lag är: John McEnroe/Patrick McEnroe (USA), Mats Wilander/Jonas Björkman (Sverige), Henri Leconte/Cedric Pioline (Frankrike) och Goran Ivanisevic/Mark Woodforde (världen).