Kaddoura räddade poäng

FOTBOLL IFK Värnamo satte 2-1 i 89:e minuten och Landskrona BoIS var nära första förlusten i söderettan.
Men på stopptid klev målvakten Amr Kaddoura fram på en hörna och nickade in 2-2.

Landskrona fick en kalasstart på Finnvedsvallen. Redan i tredje minuten dundrade Dennis Olofsson in en straff bakom en chanslös Morgan Hellman i hemmamålet.
Värnamo skulle vända på matchen. Brassen Alex Jorge Brilhante de Sousa kvitterade i 29:e minuten och i 89:e satte Paulo Marcelo Souza Alves 2-1. Det såg mörkt ut för BoIS som inte gav upp. I 92:a minuten fick laget en hörna. Kaddoura tog en löpning över hela plan och ordnade kvitteringen.
– Värnamo är bra i dag och vi har såklart turen på vår sida som får med oss en poäng. De är bra samtidigt som vi inte riktigt når upp till vår bästa nivå. Men vi visar moral igen och förlustnollan är intakt. Du ser vid deras 2-1. Det är inga hängande huvud utan full fokus framåt där våra äldre spelare tar ett stort ansvar i dag för att få upp oss på tå direkt efter målet, säger Landskronatränaren Billy Magnusson till klubbens hemsida.
BoIS ligger på andraplats i söderettan, en poäng bakom Skövde AIK.
På söndag väntar ett hett derby mot ett formstarkt Torns IF.