Foto: Anonymousemmx

Musterielösning med Anonymouse

Imorgon är de anonyma mössen tillbaka med nya upptåg i Malmö. Och då hotar en kattastrof.

Exakt vad det handlar om är naturligtvis okänt men för ovanlighetens skull har Anonymouse meddelat i förväg att man kommer att hitta på någonting. Sannolikt beror det på att man nu behöver allmänhetens hjälp-

– Vi har med viss oro sett hur Malmös nedre värld trasslat in sig i skandal efter skandal och skulle nu behöva hjälp att nysta upp ännu ett ostrelatert brott, skriver Yasha Mousekewitz i ett pressmeddelande.

Man bjuder nu alltså in allmänheten att hjälpa till och lösa, som man skriver, ”ett musterium”. Vid den första miljön som placeras ut under fredagen, en detektivbyrå, kan man anmäla sig som frivillig.

– Tillsammans hjälps vi åt att förhindra en kattastrof, skriver Yasha Mouskewitz.

Sist gatukonstkollektivet Anonymouse ”slog till” var när man mitt i vinterns köld, i december förra året, placerade ett mushärbärge för små gnagare att söka skydd på, och en frisersalong på Borgmästaregatan, alldeles bredvid Malmö Konsthall.

Och det är inte första gången en kattastrof hotat mössen. Det framgår av bilden nedan som de lade upp på sitt instagramkonto i samband med att de skapade en jazzklubb i Bayonne i frankrike. En jazzklubb som det uppenbarligen var direkt livsfarligt för möss att besöka.

Läs mer:

Dagens fråga

Påverkas du av tågstoppet i Hässleholm?

  • Nej (74%, 411 Röster)
  • Ja (26%, 145 Röster)

Antal röster: 556

Loading ... Loading ...

Webbkryss