Lugi värvar framtidslöfte

HANDBOLL Lugi har gjort klart med vänsternian Fredrik Olsson för de två kommande säsongerna.

Han spelade för Skånela den senaste säsongen och väljer att flytta till Lund för fortsatt utveckling som handbollsspelare.
Fredrik Olsson har Eskil som moderförening, och han kom via Guif till Skånela 2015. 23-åringen har förutom spel i Allsvenskan med Skånela under den gångna säsongen även erfarenheter från u-landslaget, där han kamperat tillsammans med bland annat Niclas Paradis, som han nu blir lagkompis med.
– Fredrik Olsson är en oerhört kraftfull spelare med både genombrott och skott som spetskompetenser. Jag är säker på att Fredrik kommer att följa upp den fina säsong som han har bakom sig i Allsvenskan och fortsätta att utvecklas i Lugi de kommande säsongerna, säger Lugitränaren Tomas Axnér i ett pressmeddelande.
Lugi har dessutom förlängt med försvarsgeneralen Niclas Paradis för nästa säsong. Utöver en självklar roll i mittförsvaret kommer han dessutom att få en betydande roll i anfallet nästa år också.
– Jag trivs jättebra i laget med grabbarna och med både Tomas och Nemanja (Milosevic) som tränare. Jag tror och hoppas att vi kan vara med och utmana ordentligt i slutspelet kommande säsonger, säger Niclas Paradis.
Klubben har också sedan tidigare förlängt med u-landslagsspelaren och skytten Adrian Hesslekrans, född 2000, på vänsternio, som därmed kommer att göra sitt andra år i seniortruppen.