Försvunnen pojke hittad välbehållen

Sjöbo Pojken försvann i Vallarum på onsdagen vid lunchtid. Men vid 19-tiden uppger polisen att pojken är hittad välbehållen.

Polispatruller och hundpatrull letade efter den försvunne 13-åringen under onsdagskvällen. Även en polishelikopter sattes in i sökandet efter pojken. Han sågs senast på Degebergavägen när han sprang i riktning mot en skog norr om en skola på vägen.

13-åringen hade varit försvunnen sedan lunchtid, men vid 19-tiden kunde alltså polisen meddela att pojken var hittad.

– Han återfanns hos en lantbrukare cirka tre till fyra kilometer från platsen där han försvunnit. Pojken var lite frusen så han fick låna lite kläder av lantbrukaren, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Det finns inga misstankar om brott i samband med försvinnandet.

Larmet till polisen kom in klockan 16.47.

Dagens fråga

Tar sig Sverige till EM i fotboll?

Loading ... Loading ...