40 olika matföretag deltar i årets Matrundan Österlen, som pågår 30 maj-2 juni. Foto: Caroline Stenbäck
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Stubbaröds lamm i Kivik, som drivs av Martin Olsson och Eva Kvant Olsson, deltar för första gången i Matrundan. – Det är ett fantastiskt evenemang och vi ser fram emot att kunna bjuda in folk till vår gård, säger de båda.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Isabel Brumer driver restaurangen och hotellet Tastecelebration Residence i Andrarum som serverar vegansk mat. – Vi kommer att bjud på lite ogräsmat. Till exempel en pesto på nässlor och körvel.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
40 olika matföretag deltar i årets Matrundan Österlen. Ordförande för nätverket är Helena Ingvarsson. Foto: Caroline Stenbäck

Runt 40 entreprenörer deltar under Matrundan

sydost Runt 40 olika matföretagare på Österlen deltar i årets Matrundan, som ordnas för tolfte gången under Kristihimmelfärdshelgen den 30 maj–2 juni.
Och i år väljer man också att lyfta fram biets betydelse för växter och miljö.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Det finns tyvärr inga omröstningar för tillfället.