Efter sju säsonger - och fyra SM-guld - i IFK Kristianstad blir det spel i HK Malmö för Johannes Larsson. ARKIVBILD/TT

HK Malmö värvar SM-guldmedaljör

HANDBOLL I HK Malmö fortsätter lagbygget inför kommande handbollssäsong.

I ett pressmeddelande berättar HK Malmöom sitt senaste förvärv, kantspelaren Johannes Larsson från IFK Kristianstad.
Den 28-årige högersexan har IFK Kristianstad som moderklubb, men gick i unga år till Vinslöv och sedan HK Malmö, där han spelade 2011/12. Efter ett år i Malmö gick han tillbaka till IFK Kristianstad, med vilka han sedan dess varit med om att vinna grundserien fem gånger, tagit fyra SM-guld och spelat många matcher i Champions League.
– Med Johannes får vi inte bara en säker avslutare på kanten, utan en stabil spelare med internationell erfarenhet som gör jobbet både framåt och bakåt. Johannes har haft en fin utveckling under åren i Kristianstad, säger Stian Tönnesen, tränare i HK Malmö.
– Det känns väldigt spännande att få möjligheten att komma tillbaka till Malmö och det ska bli roligt att få börja om i ett nytt lag och försöka bidra så gott jag kan med den erfarenheten jag har samlat på mig under de sju säsonger sen jag sist sprang in i Baltiska Hallen som hemmaspelare, uppger Johannes Larsson.

Dagens fråga

Har du rest med ersättningsbuss idag?

Loading ... Loading ...

Webbkryss