Sju sekunder i 450-graders värme och en kaka mjukt tunnbröd är gräddat. Något längre och det blir en hård variant som Carl-Otto Stjöström experimenterat fram under tolv år.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Ett avbräck i vardagen och rogivande är tiden i bageriet på lördagar, dagen då Carl-Otto Sjöström framför allt bakar sitt tunnbröd och håller öppet i kaféet.Foto: Pernilla Nielsen Negrén
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Carl-Otto Sjöström ser sig själv fortsätta driva landets än så länge sydligaste tunnbrödsbageri länge till.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Just nu delas bageritiden med föräldraledighet hemma på gården med snart 14 månader gamla Sofia.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Carl-Otto Sjöström och dottern Sofia.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Färska boken Tunnbrödet – en läcker historia. Tunnbrödsakademiens bok om tunnbrödets historia som sträcker sig tillbaka till 1500-talet. En berättelse om nostalgi och entreprenörskap, bagare och bagerier, på landsbygden och i storstaden, från Karesuando i Lappland till Carl-Otto och Emma Sjöström i skånska Aggarp.

Tunt bröd en livspassion

Dagens fråga

Har du blivit strandsatt vid något tågstopp i år?

Loading ... Loading ...