Janos Balogh har tagit hand om matgäster i fyrtio år. Foto: Håkan Jacobsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Janos Balogh har tagit hand om matgäster i fyrtio år. Foto: Håkan Jacobsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Janos Balogh är hovmästare och sommelier. Foto: Håkan Jacobsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Janos Balogh är hovmästare och sommelier. Foto: Håkan Jacobsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Janos Balogh. Foto: Håkan Jacobsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Janos Balogh. Foto: Håkan Jacobsson

Han har tagit hand om gäster i över 40 år

Veteran. Janos Balogh såg ingen framtid i det då Sovjetstyrda Ungern. Så han tog familjen till Sverige – närmare bestämt Lund – och kan nu se tillbaka på en mer än 40 år lång restaurangbana.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Har du premiärbadat för året?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev