Misstänkt mordförsök – kvinna svårt skadad

Malmö Under natten till söndagen ska fyra personer ha knivskurits.

Klockan 03.40 larmades både polis och ambulans till en adress i centrala Malmö.

– Vi larmas till platsen med anledning av ett bråk i en lägenhet där flera uppges vara knivskurna. På plats i lägenheten griper man en man misstänkt för mordförsök, säger Katarina Rusin, presstalesperson på polisens ledningscentral.

Mannen som grips uppges vara i 35-årsåldern och är misstänkt för mordförsök på fyra personer. Tre av dem, en kvinna och en man i 40-årsåldern och en kvinna i 35-årsåldern, fördes till sjukhus. De ska alla ha varit vakna och talbara. Den fjärde som knivskars är en man i 60-årsåldern. En teknisk undersökning kommer att genomföras på morgonen.

Kvinnan som är i 35-årsåldern ska ha allvarliga skador, enligt Region Skånes pressjour.

Dagens fråga

Följer du Allsvenskan?

Loading ... Loading ...