Dennis Locorriere. Pressbild

Dr Hook ställer in hela Sverigeturnén

Musik Den 5 maj skulle Dr Hook-sångaren Dennis Locorriere ha spelat på Malmö Live med sin föreställning som firar 50 år av bandets musik. Men så blir det inte.

Spelningen på Malmö Live skulle från början ha ägt rum den 19 februari men sköts upp till den 5 maj med anledning av att Dennis Locorriere lagts in akut på ett sjukhus i England och behövde genomgå, som det beskrevs då, ett mindre medicinsk behandling. Enligt läkarnas besked då skulle han behöva sex veckor för att återhämta sig.

Nu står det dock klart att spelningen inte kan gå av stapeln den 5 maj heller. Locorrieres tillfrisknande har gått långsammare än förväntat. Därför ställer man nu in samtliga konserter i Sverige, Danmark och Holland. Alla biljetter återköpes på respektive inköpsställe, skriver bokningsagenten Besterman i ett pressmeddelande.

 

Läs mer: