Ateljéer och klassrum öppnas för att visa på den bredd som finns på folkhögskolan som årligen utbildar ettusen elever i Malmö och Östra Grevie.Foto: Pernilla Nielsen Negrén
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Musikteaterutbildningen handlar om den egna utvecklingen och de tjugo eleverna ger smakprov på vad de hittills fått med sig från en av landets högst rankade förberedande utbildningarna inom teatermusikal.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Peter Ekstrand och Kalle Bjelkefelt, utvecklingsansvarig respektiveutbildningsledare tror på förfiningen av den polisförberedande utbildningen.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Sophie Toresson från Karlskoga har fastnat för skapandet i att att väva, vilket hon aldrig provat på när hon började sin utbilding på textil- konst- och designutbildningen.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Frida Gällblad har alltid hållt på med konst och siktar på att ta sig vidare in på någon högre utbildning efter Östra Grevie Folkhögskola.

Skola öppnar upp dörrarna

Östra Grevie Den polishögskoleförberedande kursen har förfinats och kortats ner samtidigt som teatermusikalutbildningen blir en termin längre.
Om detta och mycket mer handlar det om när Östra Grevie folkhögskola öppnar sin verksamhet för besökare.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Är du för kärnkraft?

Loading ... Loading ...