Emil Johansson lärde sig baka pizzor när han bodde i norra Italien. foto: Erika Dahlin Jönsson
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Emil Johansson gillar den napolitanska tekniken.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Det är i alla fall ingen margherita han ska tävla med, säger han bestämt.

Sjöbokock gör sig redo för pizza-SM

Sjöbo/Göteborg Emil Johansson från Vingårdens café och bistro ska tävla i pizza-SM.
– Jag är nästan lite övertaggad, säger pizzabagaren som är mitt uppe i hektiska förberedelser inför tävlingsdagen.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Vilken marknad är bäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...