15-åring ofredad av bussförare

SVEDALA

Busschauffören försökte fotografera och slänga av en 15-årig flicka, hennes tjejkompis samt pojkvän när de i fredags eftermiddags befann sig på bussen mellan Trelleborg och Svedala.
Enligt en polisanmälan gjord av flickan ska busschauffören ha bett de tre att gå av bussen för att han ansåg att de uppträdde olämpligt. Vad de tre ska ha gjort framgår inte av polisanmälan, men däremot att de vägrade.
Då ska chauffören ha plockat fram sin mobil för att fånga dem på bild. 15-åringen ska då ha bett honom att sluta vilket då enligt anmälan i stället resulterade i att chauffören tog tag i flickans arm så att hon ramlade över sin tjejkompis.
De tre tonåringarna tvingades dock av i Svedala och chauffören är polisanmäld misstänkt för ofredande.

Dagens fråga

Vilken marknad är bäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...