Niomålsskytten blir kvar i Ystad

HANDBOLL På torsdagen säkrade IFK Ystad kontraktet i Herrligan. Dagen efter kom ytterligare en god nyhet då Christoffer Nilsson förlängde sitt kontrakt.

Egna produkten Christoffer Nilsson, 24, är klar för en ny säsong i den röda tröjan.
Under säsongen som gått har Christoffer Nilsson kämpat om speltid bakom Fredrik Petersen men har enligt ett pressmeddelande från IFK Ystad gjort många bra matcher under säsongen och även tagit priset som matchens lirare vid några tillfällen.
I torsdagens segermatch mot Hammarby var Christoffer Nilsson stekhet med nio mål på elva avslut när han fick chansen på sin position då Petersen användes som mittnia på grund av att Henrik Knudsen var sjuk. Ett bra läge att visa sitt kunnande.
– Christoffer utvecklas för varje säsong och besitter en otrolig kämpaglöd och inställning. I vissa matcher har han fungerat som lagets hjärtstartare med sitt uppoffrande försvarsspel för att i andra matcher göra flest mål och bidra mer i anfallsspelet. Det är inte många lag i ligan som kan konkurrera med vår besättning på vänstersex, säger IFK Ystads tränare Kenneth Andersson i pressmeddelandet.
Christoffer Nilsson nya kontrakt är skrivet på ett år.

Dagens fråga

Vad har du för julgran?

Visa resultat

Loading ... Loading ...