Det var full fart från start vid insläppet på fredagen klockan 14. Foto: MARIANNE PERNBRO
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Ingemar Nilsson från Skillinge och Sven Olsson, Brantevik är vana whiskyprovare med ett stort intresse.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Pär Caldenby startade Smögen whisky 2010.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Öl- och whiskyfestivalen erbjuder mycket för smaklökarna.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Michael Nathhorst byggde om garaget i Vintrie och startade Hyllie Bryggeri. Mer lokalt än så blir det inte.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Mona Malmgren hittade på fjolårets festival en rom hon tycker om. I år hoppas hon hitta en whisky som faller i smaken.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Tyngdpunkten på festivalen ligger på öl och whisky men även gin och rom har smugit sig in och tar sin självklara plats.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Smaklökarna får sitt på festivalen.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Öl- och whiskyfestivalen bjuder inte bara på drycker. Det finns ätbart också.

Malt och korn i fokus på öl- och whiskyfestival

MALMÖ Större än någonsin och med förhoppning om 15 000 besökare i år drog Malmö öl- och whiskyfestival igång på fredagen.
Och det var full fart från start.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Är du mörkrädd?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev