H65 ligger under i halvtid

Handboll H65 Höör är illa ute i seriefinalen mot Skuru i handbollens SHE. I halvtid ligger H65 under med 12-15.

H65 som måste ta poäng den här kvällen för att vinna serien började mycket starkt med bra försvarsspel och snabba, eggektiva kontringar och sprang ifrån till ledning med som mest 4-1 efter fem minuters spel.

Men sedan körde hemmatjejerna fast offensivt, hade lite otur med några ramträffar men sköt också ganska svaga skott och gästerna kunde inte bara komma ijkapp utan även gå förbi till som mest 8-13, fem måls ledning alltså.

Men H65-tränaren Ola Månsson tog time-out, bytte målvakt och fick lite fart på spelet igen.

Emma Lindqvist gjorde några snabba mål och hemmalaget jobbade sig ikapp till 12-14 innan Skuru fick det sista målet i den första halvleken.