Attackerad med hammare av ungdomsgäng

Malmö/Arlöv En skadad man har kommit in till akuten i Malmö efter att ha blivit utsatt för ett rånförsök under onsdagskvällen.

Polisen åker till akuten för att prata med den skadade mannen och en anmälan om rånförsök upprättas.

Enligt mannen ska han ha blivit attackerad av tre till fyra okända gärningsmän på Dalbyvägen i Arlöv, när han var på väg hem från en matbutik vid 18.30-tiden.

– När mannen gick vid parkeringsplatsen så dök det plötsligt upp tre till fyra män i 20-årsåldern som sa till honom att han skulle ge dem sin mobiltelefon. Men när han vägrade så fick han ett slag i bakhuvudet och föll till marken, säger presstalesperson Evelina Olsson vid polisens ledningscentral.

Den 50-årige mannen försökte skydda huvudet när han låg på marken, men fick ytterligare fem till sex slag riktade mot huvudet.

– När de misstänkta gärningsmännen går ifrån platsen, så ser den misshandlade mannen att en av dem håller i en hammare. Offret lyckas ta sig hem och en anhörig kör honom till akuten, säger Evelina Olsson.

Det finns i nuläget ingen misstänkt eller gripen i ärendet. Polisen vill gärna ha in tips om rånförsöket.

– Vi är tacksamma om någon har sett eller hört något, då det ska ha varit mycket folk i rörelse vid denna tidpunkten, säger Evelina Olsson.

 

 

 

Dagens fråga

Påverkas du av tågstoppet i Hässleholm?

  • Nej (74%, 411 Röster)
  • Ja (26%, 145 Röster)

Antal röster: 556

Loading ... Loading ...

Webbkryss