YIF värvar Kävlinges målvakt

HANDBOLL Ystads IF:s hårt satsande handbollsdamlag har skrivit kontrakt för kommande säsong med Kävlinges 27-åriga målvakt Malin Hermansson.

Hermansson är skolad i moderklubben H43 och har rutin från spel i allsvenskan med Lundagård och på elitnivå med Lugi. Kontraktet är 1+1 år, skriver YIF i ett pressmeddelande.
– Jag är supertaggad på kommande säsong i YIF. Det är en etablerad klubb som nu väljer att satsa på damsidan och det är jätteroligt att få vara med i den satsningen. Det senaste året har jag fått stå på motståndarsidan och det har varit ett tufft lag att möta med många duktiga spelare så det kommer att bli givande och utvecklande att få träna och spela med dessa, säger Malin Hermansson.
Michelle Fyhr Seifert, sportsligt ansvarig för damhandbollen i YIF, känner sig nöjd med att ha värvat målvakten från Lund.
– Superkul att Malin valt att spela med oss nästa säsong. Malin har varit med på högre nivå innan och vet vad det innebär, vilket jag tror kan bidra mycket till laget. Med sin rutin och positiva attityd tror jag hon kommer passa perfekt in i laget.

Dagens fråga

Eurovision: Borde Sverige ha vunnit?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev