Malin Östh Band spelar på Metropol i Hörby den 10 mars kl 15.

Välgörenhetskonsert med Östh på Metropol

HÖRBY Malin Östh Band ger en konsert på Metropol söndagen den 10 mars klockan 15. Konserten är ett samarbete med kommunen och Lions Club i Hörby och intäkterna går oavkortat till Lions lokala hjälpverksamhet.

– Vi är stolta över att få erbjudandet från Lions Club och tycker att det är självklart att ställa upp utan gage för Lions som gör en sådan fantastisk ideell insats för att hjälpa människor över hela världen, säger Malin Östh, som är bandets frontfigur och sångerska, i ett pressutskick.

Gunnar Lundquist, president i Lions Club i Hörby, ser fram emot konserten.
– Bandet och medlemmarna i Lions lägger ner mycket energi och hjärta i arrangemanget, och vi ser verkligen fram emot en svängig eftermiddag på Metropol. Det är ett arrangemang som ingen bör missa, säger Gunnar Lundquist i pressmeddelandet.

Malin Östh har sina rötter i Åhus och Kristianstad. På 1980-talet sjöng hon jazz tillsammans med Allan Johansson, som var Povel Ramels pianist. Sedan knappt ett år tillbaka spelar Malin tillsammans med sitt band lättlyssnad jazz med basen i Kristianstad och Åhus.
I bandet ingår även Lennart Svensson på piano, Leif Ågren på tenorsax, flöjt och klarinett, trummisen Bengt Isaksson, basisten Pelle Fredriksson och Hörbybon Tommy Svensson på gitarr.

Tommy Svensson är välkänd för Hörbypubliken ända sedan tiden med Frosta Big Band och har sedan dess spelat med bland annat Kristianstad Storband, Carlsson Small Big Band och Roy Wilson Quintet. Han är även medlem i Lions Club i Hörby, och har under flera år hjälpt till med att arrangera konserter för Lions Club.
Biljetter till konserten finns som förköp på www.metropolbio.se och på Sandahls Modehus i Hörby. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs i entrén till Metropol på konsertdagen.

Dagens fråga

Brukar du sopsortera?

Loading ... Loading ...

Webbkryss