Polisen jagade berusad man i go-kart

Webb-TV Någon har spelat för mycket Mario Kart ...

Övervakningskameran i en gatukorsning i Sarandi i den brasilianska delstaten Parana visar bilarna – vanliga normalstora bilar – prydligt vänta på att ljuset ska slå om till grönt. Då kommer lika plötsligt en go kart som smiter förbi dem alla i en högersväng. Sekunder senare kommer en polisbil hack i häl.

Jakten ska ha börjat i samband med att go karten passerade en polisbil. Poliserna skignalerade att föraren skulle stanna men så skedde inte. Efter att go karten jagats av polisen i 20 minuter flydde föraren till fots. Flykten var dock inte framgångsrik. Mannen som är i 30-årsåldern greps av militärpolis misstänkt för rattfylla och trafikfarligt beteende.

Dagens fråga

Är du mörkrädd?

  • Nej (75%, 442 Röster)
  • Ja (25%, 147 Röster)

Antal röster: 589

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev