Lugi förlänger med Flodman

HANDBOLL Lugis damlag förlänger kontrakten med etablerade Hannah Flodman och talangen Tova Alm.

– På grund av vidareutveckling och min unga ålder valde jag att stanna i LUGI. Jag känner att jag inte behöver stressa, vare sig gällande klubbyte eller spel utomlands. Jag trivs i klubben, ser potential och ser positiv utveckling för både mig själv och laget, kommenterar Hannah Flodman i ett pressmeddelande,
Flodman ligger trots sina blott 20 år tvåa i SHE:s skytteliga.
– Just nu håller jag mitt sikte inställt på slutspel och kommande säsonger i den vinröda tröjan, säger Hannah Flodman vidare.
Klubbchefen Patrik Bengtsson är nöjd med förlängningarna:
– Både Hannah och Tova är garanterat två av landets blivande stjärnor och lovande talanger i dagsläget. Vi ser resultat hela tiden på lovande spelare som via LUGI tar sig till landslag och vidare ut i proffslivet och det blir fortsatt intressant att följa dessa tjejers utveckling på nära håll.
– Vi är stolta och tacksamma att vi har den historia och möjligheten till utveckling med våra duktiga elittränare som en viktig del i pusslet.