Stora Coop öppnar vintern 2020 precis vid infarten till Burlövs center. Foto: Coop

Coop satsar på ny stormarknad i Burlöv

Burlöv Coop gör comeback med ny stormarknad. Vintern 2020 slås portarna upp till Stora Coop vid infarten till Burlöv.

– Vi tycker att det är roligt att vi så snart kan komma tillbaka till Burlöv och erbjuda våra kunder och medlemmar en helt ny butik. Nu får vi möjlighet att öppna en modern stormarknad där matglädjen är i fokus, säger Martin Runquist, Försäljning och Driftchef Syd, Coop .

Coop kommer att ha ett brett ekologiskt sortiment med lokalt producerad mat.

– Coop har en lång historia i Burlöv och jag är glad att de så snabbt kommer tillbaka. Vi är en tillväxtkommun och det är därför glädjande med en ny butiksetablering, säger Lars Johnson (m), kommunstyrelsens ordförande, Burlöv kommun.

Nya Stora Coop Burlöv kommer att ligga precis vid infarten till Burlöv Center. Med en egen parkering tätt intill fastigheten finns även möjligheten att implementera olika lösningar för hämtning av matkassar som är beställda på nätet.

– Vi är väldigt glada över möjligheten att välkomna Coop till vår fastighet. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Coop i och med tecknandet av ett 10-årsavtal, säger Thorsten Slytå, Nordenchef på M&G Real Estate.

Dagens fråga

Har du varit på bio den senaste månaden?

  • Nej (87%, 563 Röster)
  • Ja (13%, 83 Röster)

Antal röster: 646

Loading ... Loading ...

Webbkryss