Knytnävsslag på nattklubb

Höör

Någon gång mellan klockan 01 och 01.30 natten mot söndagen skedde vad som rubriceras som misshandel på Lucky lada i Höör. Gärningsmannen, en 26-årig man, har slagit målsäganden, en 24-årig man, med ett knytnävsslag i ansiktet, vilket orsakat smärta och en spräckt läpp, står det i polisanmälan.
Upprinnelsen till händelsen ska ha varit, enligt anmälan, att målsägaren såg sin kompis stå och ”jiddra” (tjafsa) med någon. Målsägaren gick då fram till sin kompis och den okände andre killen, gärningsmannen, och frågade om det fanns något problem. Gärningsmannen ska då ha knuffat målsägaren. Efter att målsägaren knuffat tillbaka slog gärningsmannen målsägaren med en knuten näve i ansiktet.
Enligt målsägaren kände han och gärningsmannen inte varandra sedan tidigare.

Dagens fråga

Har du varit på bio den senaste månaden?

Loading ... Loading ...

Webbkryss