Köpare lurade till sig dyr dator

VELLINGE

Den 45-årige Vellingebon annonserade på nätet att han hade en dator till försäljning som han ville ha 20 000 kronor för.
Samma kväll fick han ett sms från en intresserad köpare som också kom till hans adress tillsammans med en vän. 45-åringen som begärde betalning i kontanter gick till slut med på en försäljning när mannen visade en bekräftelse på att pengarna överförts via en Swedbank-app.
Köparen fick med sig datorn och försvann men vid en senare kontroll visade sig pengarna aldrig ha överförts till säljarens konto. Vid en kontroll av köparens uppgivna personnumret visade sig även det vara fel.
Polisen rubricerar anmälan som annonsbedrägeri.

Dagens fråga

Följer du Allsvenskan?

  • Nej (62%, 261 Röster)
  • Ja (38%, 160 Röster)

Antal röster: 421

Loading ... Loading ...