TFF värvar från FC Köpenham

fotboll

På torsdagen gjorde Trelleborgs FF klart med ett nyförvärv. Den 19-årige försvararen Niklas Vesterlund kommer från FC Köpenhamns akademiverksamhet och kontraktet som nu är signerat gäller för tre år.
– Niklas är en välutbildad spelare med mycket goda försvarsegenskaper. Han är dessutom trygg med bollen i speluppbyggnaden. Vi ser fram emot att vara en del av Niklas fortsatta utveckling, säger Peter Swärdh, manager i Trelleborgs FF.
I samband med klubbens årsmöte i måndags beslutade stämman att godkänna styrelsens förslag om att starta ett investeringsbolag tillsammans med Mellby Gård. Det stod också klart att klubben kunde visa ett positivt ekonomiskt resultat för 2018. Föreningen visar samtidsigt god likviditet och ett växande eget kapital.
– Det känns väldigt bra att, trots en allsvensk och därmed ekonomiskt ansträngande säsong, kunna leverera ett positivt ekonomiskt resultat, sa Mattias Kronvall efter årsmötet.
Torbjörn Jönsson valdes om som ordförande. (SkD)