Per Jönsson och Henry Olsson, två ess i Sjöbo BTK:s division 3-lek.

Sjöbo före Eslöv i division 3-toppen

BORDTENNIS Sjöbo BTK vann båda sina matcher i det senaste sammandraget och befäste på kuppen serieledningen i division 3 sssö.

Triumferna i Sofielunds pingishall i Malmö, 8-6 mot IFK Lund B och 8-4 mot Kvarnby C, kan Sjöbo BTK inte minst tacka ankaret Henry Olsson för. Olsson spelade sex singlar och vann alla, fyra av dem efter tajta femsetare.
Rickard Mårtensson, Henrik Salmi och säsongsdebuterande Per Jönsson bidrog också till Sjöbos fullpoängare i sammandraget.
Sjöbo toppar tabellen på 18 poäng, tre bättre än Eslövs AI B på andraplatsen. Eslöv vann också sina två matcher i den gångna helgens division 3-sammandrag med Xu Hui i laget, en nyhet vi berättade om i tidningen tidigare i veckan.
Jonny Nilsson