Robin Paulsson. Foto: Janne danielsson/SVT

Robin Paulsson leder Fråga Lund

När Fråga Lund kommer tillbaka med i höst är det med en ny programledare. Det blir den skånska komikern och programledaren Robin Paulsson som tar över efter Kristian Luuk.

– Det ska bli väldigt roligt att programleda Fråga Lund som precis blev utsett till årets folkbildare. Programmet har verkligen satt sig hos tittarna och som programledare ska jag fortsatta i samma anda som Kristian Luuk, säger Robin Paulsson i ett pressmeddelande.

Fråga Lund har en lång historia, det första programmet sändes 1962 och har sedan visats i flera omgångar.
Inspelningen äger rum i Lund i maj och har man kluriga frågor till forskarna så är man välkommen att skicka in dem till fragalund@svt.se. Vill man vara publik på inspelningen i Lund kan man mejla publik@nexico.com.