Ann Heberlein (M) blir politisk sekreterare till ...
Christian Sonesson (M).

Ann Heberlein politisk sekreterare

STAFFANSTORP Kommunalrådet Christian Sonesson (M) i Staffanstorp har anställt Ann Heberlein, moderatpolitiker i Lund, som sin politiska sekreterare.

– Ann kommer jobba deltid som min politiska sekreterare, skriver han på sin Facebook.
– Hon kommer jobba tätt med vår stora fullmäktigegrupp och vår partiförening. Anns vassa penna och ögon kommer att få jobba, hon kommer att möta och hjälpa kommuninvånare med frågor och synpunkter och inte minst att bistå den politiska ledningen i arbetet med att ständigt förbättra vår kommun, skriver Christian Sonesson som är kommunstyrelsens ordförande i Staffanstorp.
Ann Heberlein, som är svensk författare och debattör och teologie doktor i etik och M-politiker i Lund, kommer fortsatt att bo i Lund och arbeta genom sina politiska uppdrag för Moderaterna och väljarna där.

Dagens fråga

Följer du Allsvenskan?

  • Nej (62%, 261 Röster)
  • Ja (38%, 160 Röster)

Antal röster: 421

Loading ... Loading ...