– Det känns oerhört spännande och är en värdemätare på att det vi gör är bra, sa Carina Levin till Skånskan när det stor klart att familjeföretaget var ett av tre i final för att prisas som årets skånska destination 2018. Foto: Elisabeth Sandberg/Arkiv

Bagarstugan tog hem gastronomipriset

VISMARLÖV Årets skånska destination är Vismarlöv café och bagarstuga.
Familjeföretaget fick ta emot utmärkelsen när Skånska gastronomipriset delades ut i Malmö Rådhus.

I konkurrens med de två finalistföretagen Spirit of Hven och Erikstorps kungsgård tog Vismarlövs café och bagarstuga utanför Klågerup hem det Skånska gastronomipriset som en mat- eller dryckesdestination värd en särskild resa 2018.
Prisutdelningen hölls på fredagen i Malmö rådhus och i en kommentar på Facebook tackar ägaren Carina Levin alla som röstat fram familjeföretaget till vinnare.

”Vi vill framföra ett stort varmt tack till alla våra kunder som röstat fram oss som ”Årets skånska destination”. Vi är oerhört stolta och tacksamma över att vårt familjeföretag fick vinna denna utmärkelsen”

Carina Levin startade 2010 Vismarlövs café och bagarstuga i Vismarlöv. Under åren har verksamheten byggts till med ett bageri och utvecklats och blivit ett välbesökta utflyktsmål i Svedala kommun.
Alla produkter tillverkas från grunden och även familjens barn och respektive jobbar i olika grad i verksamheten. Företaget har även varit nominerade till White guide.

Dagens fråga

Följer du Allsvenskan?

  • Nej (62%, 261 Röster)
  • Ja (38%, 160 Röster)

Antal röster: 421

Loading ... Loading ...