Stort körfest till Fränninge

Fränninge

Nu står det klart att Vollsjö församling ska stå som värd för det stort körarrangemang Sånger för livet. Den 6 oktober ska arrangemanget äga rum i Fränninge kyrka och Sofia Kjellgren kommer att sjunga tillsammans med en 120 manna stor kör.
Kören, som ska ledas av Larslisa Andersson, ska nu bildas. Den som vill vara med kommer att kunna hitta information om anmälan på församlingens hemsida inom kort.
Bakom arrangemanget står Läkarmissionen.
Ingela Bertilsson, som är kyrkomusiker i församlingen, säger i ett pressmeddelande att det känns ”jättekul” att församlingen nu får vara värd för arrangemanget. Mellan 2000 och 2008 medverkade församlingen på körarrangemang i Globen under Kjell Lönnås ledning. Sedan 2010 har konceptet ändrats och konserterna genomföres på olika platser i Sverige.

Dagens fråga

Har du varit på bio den senaste månaden?

  • Nej (87%, 563 Röster)
  • Ja (13%, 83 Röster)

Antal röster: 646

Loading ... Loading ...

Webbkryss