Stoppad skyllde på kollegan

HÖRBY

De nattpatrullerande poliserna tyckte att en personbil framfördes på ett märkligt sätt, bland annat i mycket höga hastigheter. De följde efter den och när den stannade till på en parkering gick de fram till bilen. När poliserna tittade in satt den enda personen i bilen i passagerarsätet fram, en 21-åring utan körkort. Han hävdade att det inte var han som kört utan en kollega som alldeles precis försvunnit från platsen. Ett orimligt påstående eftersom poliserna hade uppsikt över bilen, konstaterar Lunds tingsrätt och dömer 23-åringen för grov olovlig körning. Han är tidigare dömd till fängelse för andra bilfärder och det straffet ska även omfatta detta fall.

Dagens fråga

Har du varit på bio den senaste månaden?

  • Nej (87%, 563 Röster)
  • Ja (13%, 83 Röster)

Antal röster: 646

Loading ... Loading ...

Webbkryss