Grinchen kan byta sin sura min mot en glad. Nu ska tekniken fungera igen på biograf Flora.

Teknikproblem över på Flora

SJÖBO De tekniska problemen på biograf Flora ska nu vara över.

Det tror och hoppas i varje fall biografmaskinisten Mikael Billred. På torsdagsförmiddagen höll han på att testköra anläggningen för att förvissa sig om att allt fungerade utan problem inför den planerade föreställningen på fredag kväll.
Anläggningen gick sönder den 28 december och på grund av helgerna var det svårt att få tag i tekniker. Mikael Billred hade en egen teori om att ett kretskort som han själv räknade med att kunna byta var det som gått sönder. Men det var det inte.
Så på onsdagen kom den efterlängtade biografteknikern. Och felet visade sig ganska enkelt och inte så dyrt att fixa.
– Det var inte så avancerat som vi trodde. Det var bara ett litet kretskort som behövde bytas och några programbuggar som måste uppdateras.
Så Mikael Billred räknar med att kunna visa fredagskvällens film utan störningar. Med start klockan 19 visas den Golden Globebelönade ”Green Book” med Viggo Mortensen och Mahershala Ali i huvudrollerna.
Filmen som skulle ha visats på onsdagen, The Wife med Golden Globevinnande Glenn Close i huvudrollen, visas istället onsdagen den 16 januari.

Dagens fråga

Såg du VM-matchen Sverige mot Kanada?

Loading ... Loading ...