Energin tillbaka i Redhawks inför derbyt

Ishockey Det är dags för säsongens tredje Skånederby i SHL, den här gången i Ängelholm. Redhawks blev rejält stukat hemma mot Örebro senast, men får nu tillbaka backtrion Anton Öhman, Niklas Arell och Anton Mylläri, något som gläder huvudcoachen Peter Andersson.

–Det ger oss en möjlighet att utnyttja spelarna rätt och det är något vi är grymt glada över. Hoppas det fortsätter så.
Han betonar att man bara har positiva tankar inför matchen:
– Vi har haft grymt bra träningar med mycket folk, energin är tillbaka och fullt fokus.
På minuskontot finns Kim Rosdahl (sjuk) och Christopher Nihlstorp (nybliven pappa). Nihlstorp ersättas av David Elmgren från HC Dalen, en målvakt som tidigare jobbat tillsammans med Redhawks målvaktstränare, Henning Sohlberg.
Frånvarande är även Malte Setkov, Linus Cronholm, Emil Molin och Martin Janolhs.