Ett krävande arbete som tar tid från familjen, men Linda Allansson Wester, 46 år, är redo för att axla ansvaret för att i ytterligare fyra år driva det politiska arbetet som kommunstyrelsens ordförande i Svedala.FOTO: Pernilla Nielsen negrén
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Veckan efter nyår är det tomt i kommunhuset. Linda Allansson Wester är dock på plats för att rensa i pappershögarna på kontoret.
Logga in eller köp Premium för att se hela bildspelet
Linda Allansson Wester (M), kommunstyrelsens ordförande, motiverar bytet av ny kommundirektör som strategiskt viktigt i början av mandatperioden i stället för mitt i. Foto: Pernilla Nielsen Negrén/Arkiv

Utvecklingen ska fortsätta

SVEDALA Fler trygghetsboenden samt små och billigare bostäder, en tydligare partipolitisk profilering liksom en satsning på miljö- och hållbarhetsfrågor.
Det är något av det som står på Linda Allansson Westers (M) agenda när hon nu går in i en tredje mandatperiod som kommunstyrelsens ordförande i Svedala kommun.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Skånskan Premium
  • Skånskan.se - Alla artiklar på Skånskan.se
  • Skånskan Plus - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din mejlkorg

Dagens fråga

Försöker du minska ditt flygande?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev