Två avvek från poliskontroll

Staffanstorp

Det var på fredagskvällen vid halv sju-tiden som en polispatrull mötte en personbil utan registreringsskylt i höjd med Åkershus i Staffanstorp. Patrullen körde då efter bilen, som svängde in på en väg och in i en häck. När polispatrullen kom fram till bilen hade personerna som färdats i bilen lämnat platsen till fots.

En person kunde tas av polis och är gripen. Personen, en pojke i övre tonåren, är misstänkt för stöld alternativt häleri, samt ringa narkotikabrott genom eget bruk och trafikbrott.

Polisen söker efter ytterligare en person.

Strax efter 22-tiden kom ett larm om att en bil brann på samma väg där polispatrullen hittade den övergivna bilen tidigare under kvällen. Det skulle visa sig vara den bil som polisen tidigare under kvällen följt efter.

– Det finns vittnen på plats som sett att någon varit vid bilen, så vi misstänker att någon har anlagt branden, säger Filip Annas vid polisens ledningscentral.

 

Dagens fråga

Tror du på ett liv efter detta?

Loading ... Loading ...