Målvakten Gry Bergdahl har förlängt kontraktet med H65 Höör. Foto: Christoffer Borg Mattisson

Bergdahl förlänger med H65

Handboll H65 Höör har förlängt kontraktet med målvakten Gry Bergdahl.
– För 1,5 år sedan kvalade hon sig kvar i Allsvenskan med OV Helsingborg. Nu är hon en av SHE:s fem bästa målvakter, säger H65-tränaren Ola Månsson.

Bergdahl kom till H65 Höör efter SM-guldet 2017 för att fylla luckan efter Jessica Ryde som lämnat för proffsspel i Danmark. Nu delar hon målvaktssysslan med Jannike Wiberg.
– Gry har haft en enorm utveckling under tiden i H65. Hon har visat höga toppar i såväl SHE som i Europacupspelet. Vi är mycket nöjda med att ha förlängt kontraktet med Gry och jag är övertygad om att hon kommer att höja sig ytterligare ett par snäpp, säger Ola Månsson i ett pressmeddelande.

Kontraktet är på två år.
– Jag har utvecklat hela mitt målvaktsspel under tiden i Höör. Det har varit en utmaning att komma upp på den här nivån och rent tekniskt är jag en mycket bättre målvakt nu. Jag har fått den tid som behövts och fått mer speltid allt eftersom, säger Bergdahl.
Vad ser du mest fram emot under de två kommande säsongerna?
– Det är såklart att fortsätta jobba mot SM-guld och Europacupspel. Champions League lockar mycket. Vi har ett härligt gäng som har mycket kul tillsammans även utanför handbollen, säger hon i ett pressmeddelande.

Läs mer:

Dagens fråga

Har du sett den hyllade tv-serien Chernobyl?

Loading ... Loading ...

Nyhetsbrev