LUGI:s Hampus Jildenbäck blir utlandsproffs i Frankrike. Foto Johan Nilsson / TT

Lugispelaren blir proffs

Handboll Från och med nästa år spelar Hampus Jildenbäck i Frankrike.

Lugi meddelar i ett pressmeddelande att Hampus Jildenbäck blir proffs i det franska laget Saint-Raphaël Var Handball från och med den 1 januari 2019.

– Jag är glad ha fått den här möjligheten och ser fram emot att spela på den allra högsta nivån, både i ligaspelet och i Europacuper.  Jag vill tacka Lugi för många fina år i klubben, framför allt Tomas Axnér som har betytt väldigt mycket för mig både som handbollsspelare och människa. Jag kommer såklart att sakna mina lagkamrater och hoppas de gör en bra vårsäsong och tar Lugi långt i slutspelet”, uppger Hampus Jildenbäck i pressmeddelandet.

Lugis klubbchef Patrik Bengtsson uppger att han tycker det är otroligt roligt för Hampus att få chansen och önskar honom samtidigt lycka till.

Sportresultat

Sport i dag